Solliciteren voor:

PREVENTIE ASSISTENTE GEVRAAGD VOOR LEUKE GROEPSPRAKTIJK

  • Deeltijd (24-40 uur)
  • Ermelo
  • Preventie assistent
  • Per direct

We zoeken …

Voor de uitbreiding van ons team van onze moderne groepspraktijk in Ermelo (www.tandzorgcentrum.nl), zijn wij op zoek naar een leuke, spontane collega. Werkervaring als preventieassistente heeft een grote pre. Wij zijn een gezellige jonge en dynamische tandartsenpraktijk met specialisaties in de implantologie en esthetische tandheelkunde. We werken onder één dak met twee tandartsen, allround- en preventie assistentes en mondhygiënistes. Mondhygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Ben jij die leuke collega, die ons team graag wil komen versterken? Dan maken we graag kennis met je! Neem contact op via deze site of stuur een mail naar epema1@gmail.com of neem contact op Almar Epema op telefoonnummer: 06-24753559. Vriendelijke groeten, Almar Epema tandarts-implantoloog

Wij zoeken iemand die i.i.g. beschikbaar is op woensdag, donderdag


Heeft u al een account? Login en solliciteer direct.

De onderstaande gegevens worden gebruikt als basis voor uw profiel, die potentiële werkgevers kunnen bekijken. Uw profiel is na registratie verder uit te breiden.

-

Als u een CV uploadt heeft u een grotere kans om gevonden te worden en valt u extra op
- Verschijn in de zoekresultaten van werkgevers
- Laat werkgevers contact met u opnemen
- Zie hoe vaak uw profiel bezocht is

Uw CV is geüpload. Upload CV

Onderstaand tekstbericht wordt naar de werkgever gestuurd met een link naar uw profiel. U kunt deze tekst eventueel aanpassen.

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.