Solliciteren voor:

Gastvrije (preventie) assistente

  • Deeltijd (16-32 uur)
  • Maartensdijk
  • Assistent
  • 1 jun. 2021

We zoeken …

"Door een lach, voor een lach'! Vacature tandartsassistente We zijn op zoek naar jou, als jij erin gelooft dat een behandeling bij de tandarts een geheel andere beleving kan zijn. Je werkt met passie, hoffelijkheid en bescheidenheid, om erop deze manier voor te zorgen dat alle patiënten zich zoveel mogelijk op hun gemak voelen. Dan pas jij bij ons! Startdatum: per direct. MA, WO, DO en VR. (minimaal donderdag en vrijdag). Minimale opleidingseisen: tandartsassistent opleiding (incl röntgen). Preventie-diploma is een pre. Locatie: Verhaeg Tandartsen Maartensdijk (tussen Utrecht en Hilversum) Voldoe je aan de bovenstaande eisen. Stuur dan je cv en motivatiebrief op naar t.dehaan@verhaegtandartsen.nl Heel graag tot ziens in onze praktijk!

Wij zoeken iemand die i.i.g. beschikbaar is op maandag, donderdag


Heeft u al een account? Login en solliciteer direct.

De onderstaande gegevens worden gebruikt als basis voor uw profiel, die potentiële werkgevers kunnen bekijken. Uw profiel is na registratie verder uit te breiden.

-
Uw CV is geüpload. bladeren

Onderstaand tekstbericht wordt naar de werkgever gestuurd met een link naar uw profiel. U kunt deze tekst eventueel aanpassen.

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.