Solliciteren voor:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Tandartsassistent(e)

  • Deeltijd (24-40 uur)
  • Ede
  • Assistent
  • Per direct

We zoeken …

Werken bij de leukste praktijk in Ede? Je bent van harte welkom! Met een kundig, gedreven en gezellig team van tandartsen, mondhygiënistes, stoel-, preventie- balieassistentes en ondersteunend personeel zorgen wij er 6 dagen in de week voor dat onze patiënten de uitstekende mondzorg en service krijgen die ze van ons mogen verwachten. Wij hebben meerdere disciplines in huis, waaronder Implantologie, Parodontologie, Orthodontie en Tandprothetiek en blijven ons waar nodig breed ontwikkelen. Als tandartsassistente werk je volgens de professionele richtlijnen, werkinstructies en protocollen van de organisatie. Deze vacature is voor 24-32u per week. De werktijden (in overleg) vallen binnen de ruime openingstijden van de praktijk. Onze mooie praktijk ligt in het centrum van Ede, op loopafstand van het treinstation. Parkeren kan voor de deur. Heb je zin om je aan te sluiten? Je bent van harte welkom bij Tandarts Ede! Bekijk onze website voor meer informatie: www.tandartsede.nl Interesse? Stuur dan je motivatie en curriculum vitae naar mieke@tandartsede.nl.


Heeft u al een account? Login en solliciteer direct.

De onderstaande gegevens worden gebruikt als basis voor uw profiel, die potentiële werkgevers kunnen bekijken. Uw profiel is na registratie verder uit te breiden.

-

Als u een CV uploadt heeft u een grotere kans om gevonden te worden en valt u extra op
- Verschijn in de zoekresultaten van werkgevers
- Laat werkgevers contact met u opnemen
- Zie hoe vaak uw profiel bezocht is

Uw CV is geüpload. Upload CV

Onderstaand tekstbericht wordt naar de werkgever gestuurd met een link naar uw profiel. U kunt deze tekst eventueel aanpassen.

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.