Solliciteren voor:

Tandartsassistente gezocht

  • Deeltijd (28-36 uur)
  • Amsterdam
  • Assistent
  • Per direct

We zoeken …

Tandartsen Praktijk Amsterdam is met spoed op zoek naar een fulltime tandartsassistente voor een van onze 3 tandartspraktijken in Amsterdam. Ben jij op zoek naar een baan als tandartsassistente in Amsterdam, beschik je over een diploma tandartsassistente of zou je die willen behalen bij ons en heb je meer dan 1 jaar ervaring? Solliciteer dan direct op onze vacature. Hopelijk drinken we gauw een kopje koffie met jou tijdens een kennismakingsgesprek. Werken in een jonge en dynamische omgeving: dat is werken bij Tandartsen Praktijk Amsterdam. Onze vooruitstrevende tandartspraktijk telt 3 locaties in Amsterdam. We zijn gespecialiseerd in tandheelkunde, maar verrichten ook werkzaamheden op het gebied van implantologie, endodontologie en orthodontie.


Heeft u al een account? Login en solliciteer direct.

De onderstaande gegevens worden gebruikt als basis voor uw profiel, die potentiële werkgevers kunnen bekijken. Uw profiel is na registratie verder uit te breiden.

-
Uw CV is geüpload. bladeren

Onderstaand tekstbericht wordt naar de werkgever gestuurd met een link naar uw profiel. U kunt deze tekst eventueel aanpassen.

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.