Solliciteren voor:

Tandarts in de regio Dordrecht

  • Deeltijd (16-24 uur)
  • Dordrecht
  • Tandarts
  • Per direct

We zoeken …

Voor onze praktijk in Dordrecht zijn wij op zoek naar een collega tandarts die ons team zou kunnen versterken. De praktijk ligt in een woonwijk en heeft een ruim en trouw patiëntenbestand. Het team bestaat uit tandartsen, mondhygiënist en preventie- en tandartsassistenten. Er heerst een gezellige en fijne werksfeer. Kwaliteit van de zorg en persoonlijke aandacht voor de patiënt staan bij ons centraal. Wat vragen wij? We zijn op zoek naar BIG geregistreerde tandarts voor een langere samenwerking. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren. Je bent collegiaal, communicatief vaardig en flexibel. Werkdagen in overleg. Voor meer informatie over deze functie en om te solliciteren kunt u contact met ons opnemen via yildiz. sirin @kastanjehoeve. com Parttime uren: 16-24 per week Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met oded@best-dental.nl


Heeft u al een account? Login en solliciteer direct.

De onderstaande gegevens worden gebruikt als basis voor uw profiel, die potentiële werkgevers kunnen bekijken. Uw profiel is na registratie verder uit te breiden.

-

Als u een CV uploadt heeft u een grotere kans om gevonden te worden en valt u extra op
- Verschijn in de zoekresultaten van werkgevers
- Laat werkgevers contact met u opnemen
- Zie hoe vaak uw profiel bezocht is

Uw CV is geüpload. Upload CV

Onderstaand tekstbericht wordt naar de werkgever gestuurd met een link naar uw profiel. U kunt deze tekst eventueel aanpassen.

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.