Solliciteren voor:

tandarts gezocht

  • Deeltijd (16-24 uur)
  • Rotterdam
  • Tandarts
  • Per direct

We zoeken …

Voor onze vestiging in Rotterdam zijn wij vanaf februari op zoek naar een tandarts voor minimaal 2 en maximaal 4 dagen per week. Onze groepspraktijk in Rotterda, is een gezellige praktijk met 5 behandelstoelen, moderne apparatuur, waar we werken met een jong maar ervaren team en waar alle facetten van de tandheelkunde worden bedreven. Ben jij iemand waarbij het oogpunt van de patiënt centraal staat, ben jij empathisch en kan je goed in teamverband functioneren,stuur dan je CV en motivatiebrief. Flexibel en op korte termijn beschikbaar. Beschikbaar op dinsdag en woensdag functie-eisen: minimaal 1 jaar ervaring gewenst Nederlands sprekend bekend met programma exquise zelfstandig als in teamverband te kunnen werken Wij bieden: een leuke moderne werkplek in een jong team van tandartsen, mondhygiëniste en preventieassistente en assistenten. fijne gezellige sfeer stabiliteit in loondienst als ZZP basis Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Wij zoeken iemand die i.i.g. beschikbaar is op dinsdag, woensdag


Heeft u al een account? Login en solliciteer direct.

De onderstaande gegevens worden gebruikt als basis voor uw profiel, die potentiële werkgevers kunnen bekijken. Uw profiel is na registratie verder uit te breiden.

-
Uw CV is geüpload. bladeren

Onderstaand tekstbericht wordt naar de werkgever gestuurd met een link naar uw profiel. U kunt deze tekst eventueel aanpassen.

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.