Solliciteren voor:

Tandartsassistent(e) gezocht voor DentalZorg Amsterdam

  • Deeltijd (24-32 uur)
  • Amsterdam
  • Assistent
  • Per direct

We zoeken …

Bedrijfsprofiel Adalat Groep is een familiebedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met het exploiteren en facilitairen van tandheelkunde. Het exploiteren van tandheelkundige klinieken gebeurd onder de naam Dentalzorg. Momenteel telt de groep drie grote praktijken, twee in Amsterdam en één in hartje Zaandam. Doordat de organisatie een familiebedrijf is wordt er veel waarde gehecht aan het sociale menselijke aspect, van zowel de cliënten als van de medewerkers. De missie hierbij is om laagdrempelige en optimale, alsmede verantwoorde tandheelkundige zorg beschikbaar te stellen waarbij in de mondzorgverlening de behoeften en de wensen van patiënten centraal staan. Dit onder een professionele en informele werksfeer. De praktijken worden ondersteund door de afdeling Service Centre op het gebied van o.a. personeelszaken, cliënten service, marketing-en communicatie, administratie en technische dienst. Alle afdelingen zijn goed georganiseerd waarbij veel waarde wordt gehecht aan de geldende wet- en regelgeving. Bij DentalZorg werken uitsluitend gekwalificeerde, bekwame en gediplomeerde medewerkers waaronder: tandartsen, implantologen, mondhygiënisten, preventie- en tandartsassistenten en klinisch prothese technici. Wij bieden Een uitdagende functie binnen een dynamische, informele en goed georganiseerd professionele organisatie, met een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het aanbodpakket bevat tevens o.a.:  Bij elke locatie/afdeling wordt de nodige begeleiding aangeboden met een vaste aanspreekpunt;  Interne trainingen waarbij de nadruk wordt gelegd op zelfontwikkeling en groei;  Mogelijkheden om via de organisatie gefaciliteerde opleidingen/cursussen te volgen;  Doorgroeimogelijkheden naar preventie, orthodontie, implantologie, omloopassistente, administrateur en teamleider of praktijkmanager;  Goed georganiseerd en toegankelijk personeelsmanagementsysteem waarbij arbeid gerelateerde zaken zoals vakanties, salarisspecificatie e.d. goed geregeld zijn;  Leuke werkomgeving waarin de veiligheid hoog in het vaandel staat;  Duidelijke taakverdeling met regelmatig en structureel werkoverleg. Jouw sollicitatie Krijg jij er energie van om elke cliënt van DentalZorg warm welkom en de beste service te geven? Kies dan voor een carrière als tandartsassistent(e) bij DentalZorg en stuur je motivatie met CV naar ons toe. Solliciteer nu via deze link: https://www.dentalzorg.nl/vacatures/tandartsassistente-tandartsassistent/. Je kunt je motivatie en CV mailen naar personeelszaken@dentalzorg.nl .Voor meer informatie over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met dhr. A. Chaki , afdeling Personeelszaken, 075-6555500.


Heeft u al een account? Login en solliciteer direct.

De onderstaande gegevens worden gebruikt als basis voor uw profiel, die potentiële werkgevers kunnen bekijken. Uw profiel is na registratie verder uit te breiden.

-
Uw CV is geüpload. bladeren

Onderstaand tekstbericht wordt naar de werkgever gestuurd met een link naar uw profiel. U kunt deze tekst eventueel aanpassen.

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.