Solliciteren voor:

Tandarts gezocht voor een praktijk in Ruinen

  • Deeltijd (8-32 uur)
  • Ruinen
  • Tandarts
  • Per direct

We zoeken …

Wij zoeken voor onze moderne en gezellige praktijk te Ruinen (Drenthe) voor één tot vier dagen in de week een tandarts met een goede beheersing van de Nederlandse taal. Ons team bestaat uit één tandarts, een praktijkmanager en vijf assistentes. Het mooie dorp Ruinen ligt vlakbij de A28, en is daarmee prima bereikbaar met een reistijd van 30 minuten vanaf Zwolle en 45 minuten vanaf Groningen. De dagen betreffen voor 2020 de donderdag (vast) en de vrijdag of maandag. Per januari 2021 is het mogelijk om op de maandag, dinsdag, woensdag en/of donderdag te werken. Zowel ZZP basis als loondienst bespreekbaar. Per direct beginnen is mogelijk. Uiteraard is het geen bezwaar als je net bent afgestudeerd en nog weinig ervaring hebt. Eventuele sollicitaties kun je richten aan: info@tandartspraktijkruinen.nl Tandartspraktijk Ruinen Groene Weg 6 7963 BX Ruinen 0522-471947 www.tandartspraktijkruinen.nl


Heeft u al een account? Login en solliciteer direct.

De onderstaande gegevens worden gebruikt als basis voor uw profiel, die potentiële werkgevers kunnen bekijken. Uw profiel is na registratie verder uit te breiden.

-
Uw CV is geüpload. bladeren

Onderstaand tekstbericht wordt naar de werkgever gestuurd met een link naar uw profiel. U kunt deze tekst eventueel aanpassen.

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.