Solliciteren voor:

Tandarts met BIG gezocht in Assen

  • Deeltijd (8-40 uur)
  • Assen
  • Tandarts
  • Per direct

We zoeken …

Functieomschrijving Voor onze praktijk in Assen zoeken wij per direct een ervaren tandarts met BIG. De praktijk bevindt zich in Assen en biedt alle facetten van de preventieve-, curatieve- en esthetische tandheelkunde. De patiënt staat bij ons centraal en wordt met veel zorg behandeld. Ons team zich hiervoor dagelijks in, zodat iedereen met een ‘smile’ de praktijk verlaat. Wie wij zoeken: Voor deze praktijk zoeken wij een enthousiaste tandarts met passie voor het vak. Een tandarts die het iedere keer een uitdaging vindt om patiënten aan zich te binden door kwaliteit en goede tandheelkundige zorg te bieden. U komt te werken in een praktijk waar persoonlijke input op prijs wordt gesteld. Samen met het team werken aan het succes van de praktijk, zodat alle inwoners uit Assen en omgeving naar de praktijk komen. BIG-geregistreerd Nederlands sprekend Certificaat AM5 / Straling (pre) Vanwege het multiculturele karakter van deze praktijk is het vereist de Engelse taal in woord en geschrift goed te beheersen. Andere talen zoals, Arabisch, Spaans of Turks genieten onze voorkeur. Organisatiebeschrijving Mondzorgpraktijk Fokkerstraat is een onderdeel van Winstar Tandverzorging. Dit Shared Service Center is gevestigd in Purmerend. Winstar heeft op dit moment 9 tandartspraktijken in Nederland met ruim 50 medewerkers. Wat wij bieden U komt te werken in een gestructureerde en prettige werkomgeving met leuke collega’s. De werktijden en aantal uren worden in overleg vastgesteld. De praktijk beschikt over 4 behandelkamers. Meer informatie over de praktijk is te lezen op www.winstar.nl Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Freelance / ZZP, Onbepaalde tijd

Wij zoeken iemand die i.i.g. beschikbaar is op ma., di., wo., do. en vr.


Heeft u al een account? Login en solliciteer direct.

De onderstaande gegevens worden gebruikt als basis voor uw profiel, die potentiële werkgevers kunnen bekijken. Uw profiel is na registratie verder uit te breiden.

-
Uw CV is geüpload. bladeren

Onderstaand tekstbericht wordt naar de werkgever gestuurd met een link naar uw profiel. U kunt deze tekst eventueel aanpassen.

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.