Solliciteren voor:

Gediplomeerd preventie assistent Amsterdam Centrum

  • Deeltijd (24-36 uur)
  • Amsterdam
  • Preventie assistent
  • Per direct

We zoeken …

Ben je afgestudeerd preventie assistent en vindt je het leuk binnen een ambitieus en hecht team te werken aan de mondgezondheid van jouw patiënten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Tandarts Jordaan is een toonaangevende tandartsenpraktijk midden in de Amsterdamse Jordaan met 6 behandelkamers. Samen met ruim 40 collega's zorgen we ervoor dat we onze patiënten iedere dag de best mogelijke zorg geven. Momenteel zoeken wij een gediplomeerde preventieassistent voor 3 dagen per week, uitbreiding naar 4 dagen behoort tot de mogelijkheden. Over Tandarts Jordaan Bij Tandarts Jordaan werkt een hecht en collegiaal team van ruim 40 ervaren professionals. Meerdere tandartsen, mondhygiënisten en gediplomeerde (preventie)assistenten werken samen aan de totale mondzorg voor de patiënt. Tandarts Jordaan is verkozen tot designpraktijk van Nederland en heeft zeer lichte en modern ingerichte kamers. We vinden het belangrijk dat er gewerkt kan worden met de beste apparatuur en volgens de laatste richtlijnen. De kamers zijn daarom voorzien van geavanceerde apparatuur zo zijn alle kamers voorzien van een operatiemicroscoop, werken we met de CEREC Omnicam en er wordt gewerkt met de Orthophos SL, 2d OPT conebeam CT scanner. Tandarts Jordaan is een gestroomlijnde praktijk waar het belangrijk wordt gevonden jou een professionele en vooral leuke werkplek te bieden. Wij bieden een afwisselende functie op een schitterende locatie in Amsterdam. Je werkt met prettige patiënten, wordt goed begeleid in jouw werkzaamheden en door middel van nascholing en hebt de mogelijkheid om met onze praktijk mee te groeien. Werken bij TandartsJordaan.nl is dynamisch en vooral leuk. Wil je meer informatie of direct solliciteren? Kijk op www.tandartsjordaan.nl of stuur jouw cv met motivatiebrief naar hr@tandartsjordaan.nl ter attentie van Michel Hobrecker.


Heeft u al een account? Login en solliciteer direct.

De onderstaande gegevens worden gebruikt als basis voor uw profiel, die potentiële werkgevers kunnen bekijken. Uw profiel is na registratie verder uit te breiden.

-
Uw CV is geüpload. bladeren

Onderstaand tekstbericht wordt naar de werkgever gestuurd met een link naar uw profiel. U kunt deze tekst eventueel aanpassen.

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.