Solliciteren voor:

(preventie)- assistente! gezocht

  • Deeltijd (24-40 uur)
  • Culemborg
  • Preventie assistent
  • Per direct

We zoeken …

Spring jij de lente in met een nieuwe uitdaging:-) Tandartsenpraktijk Culemborg zoekt een enthousiaste stoelassistente en/of preventie-assistente. Ben je de BBL opleiding aan het volgen tot tandartsassistente , neem dan ook gewoon contact met ons op. Het betreft een combinatiefunctie met doorgroeimogelijkheden! Je assisteert bij de tandarts, maar behandelt ook zelf patiënten. Je mag sealen, reinigen, verdoven, foto's maken enz. Voor deze handelingen krijg je de benodigde cursus indien nodig. Ook andere certificeringen en vervolgopleidingen zijn bespreekbaar. Het is een allround baan met eigen verantwoordelijkheden en geen dag is hetzelfde!! Spreekt je dit aan? Aarzel dan niet en stuur een mailtje naar info@tpculemborg,nl of stuur ons een appje naar 0641468404. We nodigen je dan graag uit voor een kennismakingsgesprek.


Heeft u al een account? Login en solliciteer direct.

De onderstaande gegevens worden gebruikt als basis voor uw profiel, die potentiële werkgevers kunnen bekijken. Uw profiel is na registratie verder uit te breiden.

-
Uw CV is geüpload. bladeren

Onderstaand tekstbericht wordt naar de werkgever gestuurd met een link naar uw profiel. U kunt deze tekst eventueel aanpassen.

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.