Solliciteren voor:

Ter versterking van ons team, zijn we per 1 augustus 2020, op zoek naar een enthousiaste tandartsassistente m/v

  • Deeltijd (4-28 uur)
  • Westervoort
  • Assistent
  • 3 aug. 2020

We zoeken …

Ter versterking van ons team, zijn we per 1 augustus 2020, op zoek naar een enthousiaste tandartsassistente m/v. De beschikbare uren/dagen zijn in overleg te bepalen. Onze moderne praktijk is gevestigd in Westervoort(grenzend aan Arnhem), ongeveer 5 min. lopen van het treinstation. Ook met de auto is de praktijk goed te bereiken.In de praktijk zijn 2 tandartsen, 1 mondhygiëniste en 3 assistentes werkzaam. De werkzaamheden zullen bestaan uit assisteren aan de stoel, omloop-en sterilisatiebezigheden. Ook andere taken zoals balie en het maken van röntgenfoto's behoren tot de mogelijkheden. We volgen de KNMT-arbeidsvoorwaardenregeling. Ben je in het bezit van relevante werkervaring en of een diploma, stuur je c.v. met een sollicitatie brief naar tandcentrumwestervoort@kpnmail.nl of per post naar Tandcentrum Westervoort, Klapstraat 93, 6931 CG te Westervoort

Wij zoeken iemand die i.i.g. beschikbaar is op ma., di., wo. en do.


Heeft u al een account? Login en solliciteer direct.

De onderstaande gegevens worden gebruikt als basis voor uw profiel, die potentiële werkgevers kunnen bekijken. Uw profiel is na registratie verder uit te breiden.

-
Uw CV is geüpload. bladeren

Onderstaand tekstbericht wordt naar de werkgever gestuurd met een link naar uw profiel. U kunt deze tekst eventueel aanpassen.

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.