Solliciteren voor:

Plezierige moderne groepspraktijk (3 tda's) zoekt collega

  • Deeltijd (12-16 uur)
  • Bilthoven
  • Tandarts
  • Per direct

We zoeken …

Voor een plezierige groepspraktijk (geen keten) in het centrum van het land in Bilthoven (nabij station en op 6 trein-minuten van Utrecht) zoeken wij een collega voor 12-16uur per week. Wij hebben een moderne praktijk met 4 behandelkamers en een vast team van tandartsen, mondhygiënistes en assistenten. Als groeiende praktijk zijn wij ter uitbreiding van ons team opzoek naar een tandarts voor 12-16u p/w op woe- of do- en vrijdag. Wij zoeken een gemotiveerde tandarts die zelfstandig, netjes, georganiseerd en volgens de huidige beroepsstandaard werkt. Uiteraard is er voldoende ruimte voor overleg met ervaren collega's. Wij bieden een prettige werksfeer en ruimte voor ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Bent je geïnteresseerd en zoek je een werkplek voor de langere termijn, dan kun je ons mailen op bennerbrinkman@hotmail.com ; www.tandartsenpraktijkbilthovennoord.nl

Wij zoeken iemand die i.i.g. beschikbaar is op donderdag, vrijdag en zaterdag


Heeft u al een account? Login en solliciteer direct.

De onderstaande gegevens worden gebruikt als basis voor uw profiel, die potentiële werkgevers kunnen bekijken. Uw profiel is na registratie verder uit te breiden.

-
Uw CV is geüpload. bladeren

Onderstaand tekstbericht wordt naar de werkgever gestuurd met een link naar uw profiel. U kunt deze tekst eventueel aanpassen.

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.