Solliciteren voor:

Tandarts gezocht

  • Deeltijd (12-20 uur)
  • Terheijden
  • Tandarts
  • 1 jan. 2021

We zoeken …

Wij zoeken een flexibele, zorgvuldige, ambitieuze maar zeker ook gezellige tandarts voor 2 dagen in de week om ons team te versterken. Wie zijn wij? Tandartspraktijk de Waard is een middelgrote, moderne tandheelkundige praktijk. Wij werken met een professioneel en gedreven team (2 tandartsen, een mondhygiëniste en assistentes) aan een hoge kwaliteit mondzorg bij een trouw, tevreden en groeiend patiënten bestand. Wij willen onze patiënten met een gezonde en mooie smile weer naar huis laten gaan en hebben daarom (bijna) alle tandheelkundige disciplines onder 1 dak. Interesse of wil je meer informatie? Neem contact op met Annelies de Waard per email naar annelies@tandartspraktijkdewaard.nl of bel met 0765934228 (ma t/m do van 8 tot 16 uur en vrijdag van 8 tot 12 uur).


Heeft u al een account? Login en solliciteer direct.

De onderstaande gegevens worden gebruikt als basis voor uw profiel, die potentiële werkgevers kunnen bekijken. Uw profiel is na registratie verder uit te breiden.

-
Uw CV is geüpload. bladeren

Onderstaand tekstbericht wordt naar de werkgever gestuurd met een link naar uw profiel. U kunt deze tekst eventueel aanpassen.

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.