Solliciteren voor:

Tandarts gezocht in Deurne, 30min van Eindhoven

  • Deeltijd (8-24 uur)
  • Deurne
  • Tandarts
  • Per direct

We zoeken …

Voor onze groepspraktijk in Deurne zoeken we uitbreiding van ons team met een tandarts. aantal dagen in overleg. De praktijk is gevestigd in het Elkerliek Ziekenhuis en heeft 4 behandelkamers. Wij bieden algemene tandheelkunde en parodontologie/implantologie. Functie eisen Big-registratie, in Nederland opgeleid. Liefst met ervaring. We werken in een team van meerdere tandartsen, ondersteund door een mondhygiëniste en (preventie)assistenten. Onderlinge samenwerking en overleg staan hoog in het vaandel. affiniteit met ortho, kindertandheelkunde of endo is een pre. Wat wij bieden is het werken in een groeiende praktijk met een gezond patiëntenbestand en alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Contracttype in overleg


Heeft u al een account? Login en solliciteer direct.

De onderstaande gegevens worden gebruikt als basis voor uw profiel, die potentiële werkgevers kunnen bekijken. Uw profiel is na registratie verder uit te breiden.

-
Uw CV is geüpload. bladeren

Onderstaand tekstbericht wordt naar de werkgever gestuurd met een link naar uw profiel. U kunt deze tekst eventueel aanpassen.

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.