Solliciteren voor:

Gezocht: Tandarts voor dé nieuwe Tandartsspoedpraktijk in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven vanaf december 2020

  • Deeltijd (4-8 uur)
  • Eindhoven
  • Tandarts
  • Per direct

We zoeken …

Voor de Tandartsspoedpraktijk in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven zijn wij op zoek naar enthousiaste collega's tandartsen die affiniteit hebben met spoedeisende tandheelkunde en 1-2x per week, s' avonds en/of in het weekend patiënten met tandheelkundige pijn- en spoedklachten te helpen in een nieuw professioneel team op de Poli MKA vanaf december 2020. De Tandartsspoedpraktijk is in 2013 opgericht samen met Kaakchirurgen van het OLVG in Amsterdam en is gespecialiseerd in spoedeisende tandheelkundige hulp. In samenwerking met tandartsenkringen hebben we sindsdien Tandartsspoedpraktijken opgestart in het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht, Meander MC in Amersfoort en het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen.

Wij zoeken iemand die i.i.g. beschikbaar is op ma., di., wo., do., vr., za. en zo.


Heeft u al een account? Login en solliciteer direct.

De onderstaande gegevens worden gebruikt als basis voor uw profiel, die potentiële werkgevers kunnen bekijken. Uw profiel is na registratie verder uit te breiden.

-
Uw CV is geüpload. bladeren

Onderstaand tekstbericht wordt naar de werkgever gestuurd met een link naar uw profiel. U kunt deze tekst eventueel aanpassen.

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.