Solliciteren voor:

Tandartsassistent gezocht voor Dental Clinics Almere Westeinde

  • Deeltijd (4-8 uur)
  • Almere
  • Assistent
  • Per direct

We zoeken …

Voor Dental Clinics Almere Westeinde zijn we per direct op zoek naar een assistent met ervaring in de parodontologie en chirurgie! We zijn op zoek naar iemand die beschikbaar is op maandag en dinsdagmiddag en -avond. De dinsdag zal in eerste instantie om de week zijn, maar in de toekomst zal dit worden uitgebreid naar wekelijks. Op de maandag zal je assisteren bij de tandarts en op de dinsdag assisteer je bij de parodontoloog. Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten.

Wij zoeken iemand die i.i.g. beschikbaar is op maandag, dinsdag


Heeft u al een account? Login en solliciteer direct.

De onderstaande gegevens worden gebruikt als basis voor uw profiel, die potentiële werkgevers kunnen bekijken. Uw profiel is na registratie verder uit te breiden.

-
Uw CV is geüpload. bladeren

Onderstaand tekstbericht wordt naar de werkgever gestuurd met een link naar uw profiel. U kunt deze tekst eventueel aanpassen.

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.