Solliciteren voor:

Hoofd receptiemedewerker

  • Deeltijd (24 uur)
  • Maastricht
  • Balie medewerker
  • Per direct

We zoeken …

Wij hebben per direct plaats voor een enthousiaste Hoofd Receptiemedewerker voor onze tandartspraktijk Dental Clinics Maastricht locatie Emmaplein. Ben jij een senior receptie medewerker en wil jij een stap maken? De functie is voor 24 per week. Dental Clinics is een initiatief van tandartsen voor tandartsen, waarbij alle tandheelkundige specialismen onder één dak zijn samengebracht. Momenteel werken rond de 100 moderne tandartsengroepspraktijken onder de vlag van Dental Clinics. Dental Clinics Maastricht is een moderne tandartsengroepspraktijk met 11 behandelkamers die zijn voorzien van de nieuwste apparatuur. Het Service Center in Hilversum ondersteunt de praktijken op het gebied van financiën, personeel, administratie en organisatie. Zo kan jij je volledig richten op de zorg van de patiënten!


Heeft u al een account? Login en solliciteer direct.

De onderstaande gegevens worden gebruikt als basis voor uw profiel, die potentiële werkgevers kunnen bekijken. Uw profiel is na registratie verder uit te breiden.

-

Als u een CV uploadt heeft u een grotere kans om gevonden te worden en valt u extra op
- Verschijn in de zoekresultaten van werkgevers
- Laat werkgevers contact met u opnemen
- Zie hoe vaak uw profiel bezocht is

Uw CV is geüpload. Upload CV

Onderstaand tekstbericht wordt naar de werkgever gestuurd met een link naar uw profiel. U kunt deze tekst eventueel aanpassen.

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.