Solliciteren voor:

Tandartsassistente gezocht

  • Deeltijd (20-28 uur)
  • Driebergen-Rijsenburg
  • Tandartsassistent
  • Per direct

We zoeken …

Voor onze tandartspraktijk in Driebergen zijn wij op zoek naar een ervaren en gemotiveerde tandartsassistente. Wij hebben een zeer collegiaal team en vinden een goede sfeer erg belangrijk. De werkdagen zijn bespreekbaar. Ons team bestaat uit 2 tandartsen, 2 mondhygiënisten, 3 preventieassistentes, 2 tandartsassistentes, praktijkmanager en 1 balieassistente. De werktijden zijn: van maandag t/m donderdag van 8:00 uur tot 17:00 en vrijdag van 8:00 uur tot 12:00 uur. Ben jij stressbestendig, heb je goede communicatieve vaardigheden en een flexibele werkhouding dan zijn wij op zoek naar jou. Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Pegah Miresmaili, praktijkmanager. Tel.nr. 06-24169426 of stuur ons een sollicitatiebrief met CV.

Wij zoeken iemand die i.i.g. beschikbaar is op di., wo., do. en vr.


Heeft u al een account? Login en solliciteer direct.

De onderstaande gegevens worden gebruikt als basis voor uw profiel, die potentiële werkgevers kunnen bekijken. Uw profiel is na registratie verder uit te breiden.

-

Als u een CV uploadt heeft u een grotere kans om gevonden te worden en valt u extra op
- Verschijn in de zoekresultaten van werkgevers
- Laat werkgevers contact met u opnemen
- Zie hoe vaak uw profiel bezocht is

Uw CV is geüpload. Upload CV

Onderstaand tekstbericht wordt naar de werkgever gestuurd met een link naar uw profiel. U kunt deze tekst eventueel aanpassen.

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.