Solliciteren voor:

Mondhygiënist bij Tandartspraktijk Hereweg in (hartje) Groningen

  • Deeltijd (16-40 uur)
  • Groningen
  • Mondhygienist
  • Per direct

We zoeken …

Tandartspraktijk Hereweg in Groningen zoekt (per direct) een mondhygiënist. Vanwege een uitbreiding zijn wij (eventueel per direct) opzoek naar extra versterking binnen ons team. Wij zijn op zoek naar een leuke, spontane, goed gemotiveerde mondhygiënist die ons team wil komen versterken en zelfstandig kan/wil werken. Je zult werken in een praktijk die sterk aan het groeien is en waar ontwikkeling voor op staat. Het team beschikt over een hoog kennisniveau met betrekking tot de nieuwste materialen om zo kwalitatief hoogstaand mondzorg te kunnen leveren. Je krijgt dan ook de beste materialen/instrumenten (naar eigen wens) ter beschikking gesteld om kwalitatief hoogstaand mondzorg aan de patiënten te kunnen leveren. Wij bieden: - Een dynamische werkomgeving - Enthousiast team en groeiende praktijk - Begeleiding en ontwikkelingsmogelijkheden. - Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de KNMT en/of op ZZP basis Wil jij je optimaal ontwikkelen en lijkt het je leuk deze uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan op deze vacature.


Heeft u al een account? Login en solliciteer direct.

De onderstaande gegevens worden gebruikt als basis voor uw profiel, die potentiële werkgevers kunnen bekijken. Uw profiel is na registratie verder uit te breiden.

-

Als u een CV uploadt heeft u een grotere kans om gevonden te worden en valt u extra op
- Verschijn in de zoekresultaten van werkgevers
- Laat werkgevers contact met u opnemen
- Zie hoe vaak uw profiel bezocht is

Uw CV is geüpload. Upload CV

Onderstaand tekstbericht wordt naar de werkgever gestuurd met een link naar uw profiel. U kunt deze tekst eventueel aanpassen.

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.