Solliciteren voor:

ONDERNEMEND TANDPROTHETICUS (8-16 UUR)

  • Deeltijd (8-16 uur)
  • Venlo
  • Tandprotheticus
  • Per direct

We zoeken …

Voor onze locatie in Venlo zijn we op zoek naar een zelfstandige en ondernemende tandprotheticus. WAT HOPEN WE IN JOU TE VINDEN? Jij bent iemand met het hart op de juiste plek. Zorgzaam, secuur en gevoelig, met oog voor kwaliteit en klantbeleving. Je hebt een diploma ‘tandprotheticus’ plus al wat werkervaring. Je ziet mensen en niet alleen monden en je bent niet vies van wat uitdaging. We zijn op zoek naar iemand die een goede rechterhand is, die zelfstandig kan werken en de boel in goede banen leiden. WAT WILLEN WE JOU GEVEN? Natuurlijk hebben wij jou ook iets te bieden, namelijk een dynamische werkplek met veel vrijheid en een prachtig team van tandtechniekers met positieve energie. Je krijgt alle ruimte om mee te ondernemen en mogelijkheid voor overname. We zijn benieuwd naar je CV en nog meer naar je motivatiebrief. Die mag je sturen naar info@tandcollectief.nl


Heeft u al een account? Login en solliciteer direct.

De onderstaande gegevens worden gebruikt als basis voor uw profiel, die potentiële werkgevers kunnen bekijken. Uw profiel is na registratie verder uit te breiden.

-

Als u een CV uploadt heeft u een grotere kans om gevonden te worden en valt u extra op
- Verschijn in de zoekresultaten van werkgevers
- Laat werkgevers contact met u opnemen
- Zie hoe vaak uw profiel bezocht is

Uw CV is geüpload. Upload CV

Onderstaand tekstbericht wordt naar de werkgever gestuurd met een link naar uw profiel. U kunt deze tekst eventueel aanpassen.

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.