Solliciteren voor:

Assistent(e) allround

  • Deeltijd (16-24 uur)
  • Amersfoort
  • Tandartsassistent
  • 1 mrt. 2023

We zoeken …

Ben jij de lieve en gezellige tandarts assistent(e) met ervaring? Wij zoeken jou! Voor Mondgezondheidscentrum Amersfoort ben ik op zoek naar een vrolijke en lieve tandarts assistente allround. Parttime. MGC Amersfoort is een vrij nieuwe praktijk ( bijna 3 jaar), waar wij extra tijd geven en nemen voor goede zorg en persoonlijker met de patiënten omgaan. Een babbeltje doen wij graag en dat vinden de patiënten echt heel fijn. Geen nummer maar een persoon. Naar de tandarts gaan is al niet leuk, maar we kunnen het wel wat minder zwaar maken. CSI Kids laboratorium Heb je er al van gehoord? Het is een laboratorium in onze praktijk! Hier doen wij proefjes met suiker en zuurhoudende drankjes( ook wijn) om aan te tonen hoe gaatjes en tanderosie ontstaan. Wij geven poetslessen en maken de kids hun eigen tandpasta. Wij zijn wij? Een praktijk met 2 behandelkamers. 1 tandarts en 1 mondhygiënisten kamer. Tanja Assistente part time Jan Veerman tandarts ( bijna pensioen leeftijd maar wilde graag bij ons werken! Elisabeth jong vrolijke tandarts Hester tandarts werkt graag met kinderen. Anouk mondhygiënist vrolijk gek en super lief voor de patiënten Rumeysa mondhygiënist ook leuk lief en vindt het leuk om Jan te assisteren. Iris de praktijk eigenaar en bedenker van het laboratorium.

Wij zoeken iemand die i.i.g. beschikbaar is op dinsdag, vrijdag


Heeft u al een account? Login en solliciteer direct.

De onderstaande gegevens worden gebruikt als basis voor uw profiel, die potentiële werkgevers kunnen bekijken. Uw profiel is na registratie verder uit te breiden.

-

Als u een CV uploadt heeft u een grotere kans om gevonden te worden en valt u extra op
- Verschijn in de zoekresultaten van werkgevers
- Laat werkgevers contact met u opnemen
- Zie hoe vaak uw profiel bezocht is

Uw CV is geüpload. Upload CV

Onderstaand tekstbericht wordt naar de werkgever gestuurd met een link naar uw profiel. U kunt deze tekst eventueel aanpassen.

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.