Solliciteren voor:

Tandartsassisstente

  • Deeltijd (8-36 uur)
  • Laren (Noord-Holland)
  • Tandartsassistent
  • Per direct

We zoeken …

Word jij onze nieuwe collega? Beekmans Tandartsen is gevestigd in hartje Laren (NH). Zes moderne behandelkamers zijn te vinden in een historisch pand. Je vindt bij ons alles onder 1 dak; te weten implantologie, tandheelkunde, orthodontie, tandtechniek, tandprothetiek, mondhygiëne en preventie. Bij Beekmans Tandartsen willen wij pioniers zijn op het gebied van alle diensten die wij verlenen. Dat doen wij door ons te onderscheiden door hightech apparatuur te gebruiken en de allerbeste training aan het team te geven. Want door onze professionele vaardigheid en vooruitstrevende apparatuur, kunnen wij een zeer uitgebreide en diepgaande analyse maken van de gebitstoestand. In onze praktijk gebruiken wij Zeiss microscopen, ieder minuscuul detail komt zo boven water, waardoor we niets missen dat het gebit in de problemen zou kunnen brengen. Al deze gegevens gebruiken wij om een langdurige totaaloplossing voor de patiënt te creëren. Het is onze ambitie “Zo goed mogelijke tandheelkunde voor zoveel mogelijk mensen” te geven.

Wij zoeken iemand die i.i.g. beschikbaar is op ma., di., wo., do. en vr.


Heeft u al een account? Login en solliciteer direct.

De onderstaande gegevens worden gebruikt als basis voor uw profiel, die potentiële werkgevers kunnen bekijken. Uw profiel is na registratie verder uit te breiden.

-

Als u een CV uploadt heeft u een grotere kans om gevonden te worden en valt u extra op
- Verschijn in de zoekresultaten van werkgevers
- Laat werkgevers contact met u opnemen
- Zie hoe vaak uw profiel bezocht is

Uw CV is geüpload. Upload CV

Onderstaand tekstbericht wordt naar de werkgever gestuurd met een link naar uw profiel. U kunt deze tekst eventueel aanpassen.

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.