Solliciteren voor:

Allround tandartsassistente voor kleinschalige praktijk in Zwaag gezocht

  • Deeltijd (16-28 uur)
  • Zwaag
  • Tandartsassistent
  • Per direct

We zoeken …

Wil jij het visitekaartje van onze praktijk zijn? Heb jij ervaring in de tandheelkunde en ben jij op zoek naar een leuke baan als allround tandartsassistente? Lees dan snel verder! Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste en representatieve collega die ook nog eens van een praatje houdt. Als allround tandartsassistente zijn je dagen afwisselend en werk je nauw samen met je collega's. Aan de balie, aan de stoel of in de sterilisatie help jij onze patiënten aan een zo prettig mogelijke ervaring binnen onze praktijk. . Je gaat aan de slag in een kleinschalige dorpspraktijk in Zwaag, waarbij aandacht voor de patiënt voorop staat. Onze tandartspraktijk is een praktijk met 3 behandelkamers, waar de patiënten terecht kunnen voor algemene tandheelkunde, mondhygiëne en binnenkort ook orthodontie! Binnen onze praktijk heerst een amicale en gezellige sfeer. Mee hierdoor is het team zeer gedreven en staat de samenwerking voorop.

Wij zoeken iemand die i.i.g. beschikbaar is op dinsdag, donderdag


Heeft u al een account? Login en solliciteer direct.

De onderstaande gegevens worden gebruikt als basis voor uw profiel, die potentiële werkgevers kunnen bekijken. Uw profiel is na registratie verder uit te breiden.

-

Als u een CV uploadt heeft u een grotere kans om gevonden te worden en valt u extra op
- Verschijn in de zoekresultaten van werkgevers
- Laat werkgevers contact met u opnemen
- Zie hoe vaak uw profiel bezocht is

Uw CV is geüpload. Upload CV

Onderstaand tekstbericht wordt naar de werkgever gestuurd met een link naar uw profiel. U kunt deze tekst eventueel aanpassen.

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.