Solliciteren voor:

Gezocht orthodontist/tandarts voor orthodontie

  • Deeltijd (8 uur)
  • Den Haag
  • Tandarts - Orthodontist
  • Per direct

We zoeken …

'Tandartspraktijk Tandbewust is met spoed voor 1 dag p/wk op zoek naar een ervaren en vriendelijke tandarts die orthodontie uitoefent of een orthodontist! Tandbewust is al meer dan 10 jaar een begrip in Den Haag en wij dragen met trots het keurmerk ‘Lieve Tandarts’. U kunt bij ons een goed georganiseerde praktijk verwachten waar kwaliteit, communicatie en vriendelijkheid voorop staan! Wij werken preventie gericht en stellen duurzame plannen op voor onze patiënten. Er is gratis parkeergelegenheid tijdens onze openingstijden van 8-17u. De praktijk heeft 5 behandelkamers waar meerdere disciplines worden uitgeoefend zoals orthodontie, implantologie en kleine chirurgie. Tandbewust biedt een platform voor groei, ontwikkeling en innovatie. Ons gedreven team overlegt regelmatig en bestaat uit 4 tandartsen, 2 mondhygiënisten, verscheidene assistenten en een praktijkmanager.

Wij zoeken iemand die i.i.g. beschikbaar is op maandag, woensdag


Heeft u al een account? Login en solliciteer direct.

De onderstaande gegevens worden gebruikt als basis voor uw profiel, die potentiële werkgevers kunnen bekijken. Uw profiel is na registratie verder uit te breiden.

-
Uw CV is geüpload. bladeren

Onderstaand tekstbericht wordt naar de werkgever gestuurd met een link naar uw profiel. U kunt deze tekst eventueel aanpassen.

Lees hier de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.